Nieuws

Happening 2017

11 september 2017

Beste Graalridders en ouders,

Dit jaar vieren we het 50-jarig bestaan van de Graalridders en het 55-jarig bestaan van Gudrun. Om deze speciale verjaardag niet onopgemerkt te laten voorbijgaan voorzien wij tal van activiteiten tijdens ons happeningweekend (15 & 16 september).

KLIK HIER OM DE LETTER TE VINDEN

Meer info daaromtrent is terug te vinden op ons website. http://www.graalridders-gudrun.be/index.php?id=424

Vrijdag 15 september start het feestweekend aan het gemeentehuis. Van daaruit vertrekt een optocht o.b.v. de harmonie richting onze terreinen. Om deze optocht veel kleur te geven, roepen wij op om allen in perfect uniform om 18u30 te verzamelen aan onze lokalen (valleiweg 2). Van daar zal de leiding de leden begeleiden naar het gemeentehuis en terug. Iedereen in uniform is welkom!
Vervolgens wordt om 20u30 het happeningweekend geopend op onze terreinen.

Voor info of vragen mag u steeds mailen naar groepsleiding@graalridders-gudrun.be of bellen naar 0475/309.193 (Wout De Smet)

12 september is de uiterste inschrijvingsdatum! Inschrijven kan zoals vermeld op de uitnodiging.

Tot dan!


Uniform

afbeelding uniform

Alle leden worden in uniform op de vergaderingen verwacht. Voor de kapoenen bestaat dit enkel uit onze scoutsdas. Voor de andere takken bestaat het uniform uit: groene broek, scoutshemd en scoutsdas. Lees meer over het uniformbeleid op de website van Scouts & Gidsen Vlaanderen.
Kom je nog zaken tekort? Ga eens langs bij een Hopper scoutswinkel. Je vindt er alle uniformkledij, kentekens enz. voor een democratische prijs. Scoutsdassen zijn te verkrijgen bij de groepsleiding.

Galerij

static gallery

Kalender

Ga naar de activiteitenkalender om alle activiteiten te bekijken.