Nieuws

Jubileumboek 50 jaar Graalridders-Gudrun

28 september 2017

Beste ouders en sympathisanten,

15/16 september werd het jubileum 50/55 jaar Graalridders-Gudrun gevierd. Wij durven zeggen dat dit een groot succes was. Bedankt aan iedereen die aanwezig was.

Wat u misschien ontgaan is , is dat er een jubileumboek is gemaakt ter gelegenheid van deze gebeurtenis. Dit boek gaat over de geschiedenis van onze scoutsgroep en de evolutie in de tijd. Wat is er in 50/55 jaar veranderd? Wat is er hetzelfde gebleven? Het boek bevat bijna 300 pagina’s en staat vol met foto’s van heden en verleden, anekdotes, verhalen, oude documenten. Dit boek kan nog besteld worden en kost 35 euro. Binnen 20 jaar is dit boek voor jouw kind ,dat een groot deel van zijn jeugd op de scouts zal doorgebracht hebben , goud waard.

Bestellen kan via mail : oudercomite@graalridders-gudrun.be met vermelding van je naam en gsm nummer of bellen naar Leen : 0494911891 . De betaling mag u overschrijven op :
BE07 068893422466

Dank U.

Uniform

afbeelding uniform

Alle leden worden in uniform op de vergaderingen verwacht. Voor de kapoenen bestaat dit enkel uit onze scoutsdas. Voor de andere takken bestaat het uniform uit: groene broek, scoutshemd en scoutsdas. Lees meer over het uniformbeleid op de website van Scouts & Gidsen Vlaanderen.
Kom je nog zaken tekort? Ga eens langs bij een Hopper scoutswinkel. Je vindt er alle uniformkledij, kentekens enz. voor een democratische prijs. Scoutsdassen zijn te verkrijgen bij de groepsleiding.

Galerij

static gallery

Kalender

Ga naar de activiteitenkalender om alle activiteiten te bekijken.